New in: Benecos, Lavera & Boho vegan make-up – review

Een tijdje geleden plaatste ik een bestelling op SoloBioMooi. Een site met biologische en veelal vegan cosmetica. Ik heb ze de afgelopen weken uitgetest en deel vandaag met jullie wat ik ervan vind.

Lavera Illuminating Eyeshadow Quatro Indian Dream 03 – €13,40

DSC01519

DSC01518Allereerst bestelde ik dit mooie oogschaduw quatro van het merk Lavera met vier shimmery kleurtjes. Er staat op de achterkant dat ze ook nat gebruikt kunnen worden. Dit heb ik nog niet gedaan, omdat ik ze droog al erg gepigmenteerd vind, maar dat is nog een mogelijkheid. Zie hier de swatches.

DSC01526

BoHo Green Liner 02 Marron – €10,90

Eigenlijk bestelde ik de kleur “noir”, maar er was iets fout gegaan waardoor ik de kleur “marron” ontving. Misschien dat ik deze later alsnog een keer wil gaan bestellen, maar ik vind deze kleur eigenlijk wel mooi voor overdag. Het staat wat natuurlijker dan dat harde zwart. Ik wil nu ook graag de mascara van dit merk proberen. Ik ben zeer tevreden over het pigment van deze liquid liner.

DSC01529

Benecos Natural BB-Cream – €10,95

Ook bestelde ik deze BB cream van het merk Benecos in de kleur Fair. Je hebt daarnaast de kleur Beige. Ik denk dat deze voor meiden met een wat vettige huid DSC01521perfect is, omdat het ook matterend werkt. Voor mij is het iets aan de droge kant, maar met een goede dagcrème eronder werkt het prima. Ik gebruik dan verder ook geen compact poeder meer. Wel fijn dat hij redelijk goed dekt.

Benecos Wenkbrauw Potlood Zacht Bruin – € 4,99

Ten slotte dit wenkbrauwpotlood. De kleur is zacht bruin, maar het heeft een rode ondertoon. Nu is dit voor mij perfect, omdat ik een rossige haarkleur heb, maar mocht je dit niet hebben dan is het verstandig een andere kleur te nemen. Handig dat er aan het uiteinde ook een borsteltje zit.

DSC01523

Ik ben met alle producten zeer tevreden en gebruik ze dagelijks met veel plezier. Hier een make-uplook die ik maakte met deze nieuwe producten en een aantal (dierproefvrije, maar niet vegan) producten die ik al in mijn collectie had.

DSC01600

Kende jij deze merken al?

Liefss..

2 gedachtes over “New in: Benecos, Lavera & Boho vegan make-up – review

Plaats een reactie